Puhdas pallo – puhdas peli

Pelivälineiden tulee myös olla turvallisia ja puhtaita. Nolla Sports Gear Sanitizer tuo lisäturvaa raikastaen ja desinfioiden pelivarusteet. Siksi jokainen ottelupallo käsitellään ennen pelin alkua Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeella.

Nolla Antimicrobial Oy on Helsinki Cupin virallinen yhteistyökumppani. Huolehdimme myös pelaajien, huoltojoukkojen ja työntekijöiden käsihygieniasta Nolla Käsidesivaahdolla.

Miltä kuulostaa pinttyneen hien hajun poistaminen vanhoista urheiluvarusteista?

Nolla Sports Gear Sanitizer tekee vanhoista urheiluvarusteista hajuttomia käyttämällä suomalaista patentoitua Nolla Silver Polymer teknologiaa. Tuote soveltuu erinomaisesti monien urheilulajien ei-pestävien varusteiden kuten jalkapallokenkien, lätkävarusteiden tai vaikkapa motocross-hanskojen huoltamiseen. Sports Gear Sanitizer tuhoaa jopa 99,99999-prosenttia hajua aiheuttavista mikrobeista. Se desinfioi ja raikastaa urheiluvarusteet

Pesu, kuivaus ja tuuletus ovat yleisesti tehokkaita tapoja puhdistamiseen ja mikrobien poistoon. Niitä kannattaa käyttää aina kuin mahdollista. Monia urheiluvarusteita ei kuitenkaan voi pestä pesukoneessa, mikä vaikeuttaa niiden huoltoa ja pelkkä tuuletus tai kuivaus ei aina riitä mikrobien poistamiseen. Näissä tilanteissa perinteinen ”hajunsyöjä” tai hajustettu tuote on ollut hyvä vaihtoehto varusteen käyttömiellyttävyyden lisäämiseen. Itse ongelmaa eli mikrobeja niillä ei kuitenkaan pysty poistamaan, joten ratkaisu on väliaikainen.

Eräs tuotteen käyttäjistä on Nollan Antimicrobial Oy:n osaomistajiin kuuluva jääkiekkolegenda Teemu Selänne.

Urheilevassa Selänteen perheessä tehokkaalle ”hajunsyöjälle” on ollut tarvetta. ”Urheilu, liikkuminen ja harrastaminen ovat aina olleet mulle ja meidän perheelle erittäin tärkeitä asioita. Sen tiimoilta tietysti tavaroita ja varusteita on joka lähtöön. On äärimmäisen tärkeää, että varusteet pidetään kunnossa ja puhtaina. Nolla Sports Gear Sanitizer täyttää juuri sen mitä on haettu jo kauan: poistaa hajun ja likaisen tunteen sekä tärkeimpänä asiana tappaa bakteerit varusteista. Aivan loistava tuote, tällaista on kauan odotettu markkinoille.” Selänne kertoo innostuneena

Sports Gear Sanitizerilla on Avainlippu-tunnus, sillä sen aktiiviaine valmistetaan Suomessa. Nolla Silver Polymer teknologia on suomalainen patentoitu keksintö. Sports Gear Sanitizerin käytössä tulee aina noudattaa myös urheiluvälinevalmistajan antamia tuotteen hoito-ohjeita.

Nolla Sports Gear Sanitizeria ja Käsidesivaahtoa on myynnissä Intersportin teltalla Helsinki Cupin Love the Ball Center – tapahtumatorilla sekä Helsinki Cupin kioskeilla.