Helsinki Cupissa pidämme huolta pelaajien, huoltojoukkojen ja työntekijöiden käsihygieniasta

Nolla käsidesivaahto

”Lähdimme Helsinki Cupiin mukaan, kun kuulimme, että tapahtuma tullaan järjestämään poikkeusjärjestelyin, jossa otetaan huomioon erityisesti niin pelaajien, huoltojoukkojen kuin työntekijöidenkin turvallisuus. Nolla on tapahtumassa luonteva kumppani ollen osaltaan mukana huolehtimassa turvallisuudesta käsihygienian keinoin. Käsidesivaahtomme sopii erinomaisesti lasten ja nuorten käyttöön, koska se on alkoholiton ja hajusteeton.” kertoo Mika Virkki, toimitusjohtaja.

Miksi olemme Helsinki Cupin yhteistyökumppani?
Haluamme huolehtia niin lasten kuin aikuistenkin käsihygieniasta näinä haastavina aikoina ja tämä on todella tärkeää lasten ja nuorten urheilutapahtumassa, jossa käsidesiä kuluu paljon. Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta Nollan käsidesi sopii kaikille, se on turvallinen ja miellyttävä käyttää. Nolla Käsidesivaahto perustuu suomalaiseen patentoituun teknologiaan, se on alkoholiton ja hajusteeton, kuivuu nopeasti eivätkä pelaajien kädet jää tahmaiseksi.

Minkälaisia tavoitteita meillä on yhteistyöstä?
Jalkapallo on tärkeä ja mukaansatempaava harrastus koko perheelle. Haluamme mahdollistaa juniorjalkapalloturnauksen järjestämisen näinä poikkeusaikoina tuomalla Nolla Käsidesivaahtopisteet pelikentille ja tapahtuma-alueille. Näin olemme aktiivisesti tukemassa kansainvälisesti tunnettua juniorijalkapalloturnausta. Niin Nollan Käsidesivaahto samoin kuin Nollan Sports Gear Sanitizer – urheiluvarustesuihke sopivat sporttiperheelle.

Miten Nolla Käsidesivaahto näkyy turnauksen aikana?
Jokaisella pelikentällä on Nollan käsidesipiste pelaajia ja valmentajia varten, myös kaikilla kioskeilla ja kisatoimistolla on Nollan käsidesipiste. Lisäksi jokainen ottelupallo käsitellään ennen pelin alkua Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeella, joka desinfioi sen. Yli tuhannen joukkueenjohtajan turnauskassissa on myös Nollan Käsidesivaahto. Kahdeltakymmeneltä eri kioskilta voit myös ostaa Nollan tuotteita. Love the Ball Center -tapahtumatorilla Intersportin teltalla on myynnissä Nolla Sports Gear Sanitizer – urheiluvarustesuihketta ja Käsidesivaahtoa.

Nollan terveiset Helsinki Cupiin saapuville?
Toivotamme kaikki juniorjalkapalloilijat, niin tytöt kuin pojat sekä huoltojoukot tervetulleeksi kesän tärkeimpään futistempaukseen. Yhdessä voimme tehdä siitä turvallisen, kun huolehdimme käsihygieniasta ja noudatamme Helsinki Cupin ohjeita ja sääntöjä. On upeaa olla mukana, nauttia lasten ja nuorten jalkapallosta, pitää hauskaa ja tavata tuttuja. Tsemppiä peleihin!