Nolla SPORT Sports Gear Sanitizer, 150ml

14,95 

Raikasta ja desinfioi urheiluvarusteesi ja -tekstiilit, jopa ei-vesipestävät.
Hienojakoinen suihke tappaa jopa 99,99999% hajuja aiheuttavista mikrobeista.
Teho pohjautuu patentoituu suomalaiskeksintöön, Nolla ™ Silver Polymer Technologyyn.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6429810136015 Osasto:

Lisätietoa

Hajut häviävät kevyellä suihkauksella, mitä ihmettä!

Nolla SPORT Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeen tehokkuus tuntuu suorastaan ihmeelliseltä, mutta sen toimivuus pohjautuu yli 20-vuotiseen kotimaiseen tiede- ja
tutkimustyöhön, jonka seurauksena syntyi Nolla™ Silver Polymer -teknologia.

Nolla™ Silver Polymer Technology pelaa tässäkin tuotteessa aivan omassa liigassaan, se on markkinoiden tehokkain mikrobeja tappava aineosa. Patentoitu tehokkuus saadaan aktiivisista hopeaioneista, jotka nujertavat 99,99999% varusteisiisi hajua aiheuttavista bakteereista.

Erityisen hienojakoinen koostumus, joka ei kastele tekstiiliä läpimäräksi.

Ponneaineena ilma.

Erityinen BOV-aerosoliteknologia takaa, että saat tuotteen käytettyä viimeisiä pisaroita myöten: aerosolin sisällä on pussi, joka menee kasaan käytettässä ja työntää koostumusta ulos.

Käytä mm. jääkiekkovarusteille, jalkapallo- ja urheilukengille, hiihtomonoille, pyöräilykypärille, hanskoille, treenikasseille sekä vanhoille urheiluvaatteille.

Käytä myös herkille vesipestäville urheiluvälineille kuten suojukset, kun haluat pidentää varusteiden käyttöikää vähentämällä niiden vesipesukertoja.

Nolla Sports Gear Sanitizerin saattaa värjätä vaaleita tekstiilejä runsaan UV-valon vaikutuksesta. Sen käytössä tulee noudattaa myös urheiluvälinevalmistajan antamia tuotteen hoito-ohjeita.

Käyttäjiltä kuultua:

”Jumppatrikoot raikastuivat yhdellä ohuella suihkauskerroksella, kulahtaneet lempilenkkarit vaativat pari kierrosta, jotta kaikki  hajut haihtuivat. Nyt ovat kuin uudet, tuoksunsa puolesta.”

”Elämää ja kiekkoja nähnyt maalivahdin nahkainen hanska ei ole aiemmin puhdistunut edes ionikäsittelyssä. Kolme kerrosta Nollan suihketta teki aarteelleni ihmeitä. Suihkutin kerroksen ja hieroin sen kumihanskat kädessä hanskaan ns. sisään. En olisi uskonut näiden aromien lähtevän millään. Ihmeaine!”