Nolla Sports Gear Sanitizer, 150ml

14,95 

Raikasta ja desinfioi urheiluvarusteet, -välineet ja -vaatteet! Hienojakoinen suihke tappaa jopa 99,99999% hajuja aiheuttavista mikrobeista ja tehoaa koronaviruksiin 15 sekunnissa (EN14776).
Teho perustuu patentoituun suomalaiskeksintöön Nolla ™ hopeapolymeeriteknologiaan. Tuotteella on Avainlippu-tunnus, sillä sen aktiiviaine valmistetaan Suomessa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6429810136015 Osasto:

Lisätietoa

Hajut häviävät kevyellä suihkauksella, mitä ihmettä!

Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeen tehokkuus tuntuu suorastaan ihmeelliseltä ja sen toimivuus pohjautuu yli 20-vuotiseen kotimaiseen tiede- ja tutkimustyöhön, jonka seurauksena syntyi Nolla™ hopeapolymeeriteknologia.

Nolla™ hopeapolymeeriteknologia pelaa tässäkin tuotteessa aivan omassa liigassaan, se on markkinoiden tehokkain mikrobeja tappava aineosa. Patentoitu tehokkuus saadaan aktiivisista hopeaioneista, jotka nujertavat 99,99999% varusteisiisi hajua aiheuttavista bakteereista.

Nolla Sports Gear Sanitizer tehoaa koronaviruksiin 15 sekunnissa (EN14776).

Erityisen hienojakoinen suihke, joka ei kastele tekstiiliä läpimäräksi.

Ponneaineena ilma.

Erityinen BOV-aerosoliteknologia takaa, että saat tuotteen käytettyä viimeisiä pisaroita myöten. Aerosolin sisällä on pussi, joka menee kasaan käytettässä ja työntää koostumusta ulos.

Nolla Sports Gear Sanitizer sopii mm. jääkiekkovarusteille, jalkapallo- ja urheilukengille, hiihtomonoille, kypärille, hanskoille, treenikasseille tai vaikkapa vanhoille teknisille treenipaidoille.

Käytä myös herkille vesipestäville urheiluvälineille kuten suojukset, kun haluat pidentää varusteiden käyttöikää vähentämällä niiden vesipesukertoja.

Nolla Sports Gear Sanitizerin käytössä tulee noudattaa myös urheiluvälinevalmistajan antamia tuotteen hoito-ohjeita. Huomioithan, että Sports Gear Sanitizer saattaa värjätä vaaleita pintoja runsaan UV-valon vaikutuksesta.

Käyttäjiltä kuultua:

”Jumppatrikoot raikastuivat yhdellä ohuella suihkauskerroksella, kulahtaneet lempilenkkarit vaativat pari kierrosta, jotta kaikki  hajut haihtuivat. Nyt ovat kuin uudet, tuoksunsa puolesta.”

”Elämää ja kiekkoja nähnyt maalivahdin nahkainen hanska ei ole aiemmin puhdistunut edes ionikäsittelyssä. Kolme kerrosta Nollan suihketta teki aarteelleni ihmeitä. Suihkutin kerroksen ja hieroin sen kumihanskat kädessä hanskaan ns. sisään. En olisi uskonut näiden aromien lähtevän millään. Ihmeaine!”