Onhan siinä Avainlippu?

Nolla Antimicrobial Teemu Selänne

Meille vastuullisuus tarkoittaa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä ja elämänlaadun parantamista. Kehitämme ja valmistamme edistyksellisiä antimikrobisia tuotteita. Toimintamme perustana ovat huolellisesti tutkitut, turvalliset, kestävän kehityksen mukaiset ja laadultaan tinkimättömät tuotteet. 

Vastuullisuus näkyy myös jatkuvana tutkimus- ja kehitystyönä. Tuomme markkinoille vain tutkittuja ja turvallisia tuotteita sekä haluamme tukea suomalaista työtä.

Yrityksemme ensimmäisiä kuluttajatuotteita ovat Nolla Käsidesivaahto ja Nolla Sports Gear Sanitizer, joille molemmille on myönnetty Avainlippu-merkki. Myös tuotteissamme käytettävä aktiiviaine Nolla™ hopeapolymeeri valmistetaan Suomessa ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle ja merkki toimii tunnuksena kotimaisesta työstä. Avainlippu-merkin myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Lue lisää Avainlipusta.

Useat suomalaiset urheilijat luottavat Nollan tuotteisiin ja yrityksen takana seisovatkin eri lajien huippu-osaajat. Jääkiekkoilijalegenda Teemu Selänne on yksi Nolla Antimicrobial Oy:n osakkaista ja Nollan tuotteet ovat hänellä käytössä päivittäin.