Nolla mukana World Cup Levillä

World Cup Levi 2020

Suomalaiset yritykset tukevat tapahtuman terveysturvallisuussuunnitelmaa.

Tänä vuonna kädenojennuksen vastuullisen ja turvallisen tapahtuman tekemiseen ovat antaneet muun muassa suomalaiset CE -merkittyjä suu-nenäsuojaimia valmistava Lumi Medical ja Nolla Antimicrobial Oy. World Cup Levin kisaorganisaatio vaatii paikalle saapuvan yleisön käyttävän maskia läpi tapahtumaviikonlopun, vaikka kyseessä on ulkoilmatapahtuma.

Nolla käsidesit tapahtuman katsojille, kisailijoille ja järjestäjille

Nolla Antimicrobial Oy valmistaa patentoituun hopeapolymeeriteknologiaan pohjautuvia biosidisiä tuotteita bakteereja, viruksia ja muita mikrobeja vastaan. Teknologia tepsii muun muassa Maailman terveysjärjestö WHO:n listaamiin viiteen haitallisimpaan superbakteeriin.

Nolla Käsidesivaahto tehoaa kaikkiin vaipallisiin viruksiin mm. koronaviruksiin jopa 15 sekunnissa. Tapahtumassa käytettävä käsidesivaahto sopii herkkäihoisille ja tuote on saanut Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, sanoo Nolla Antimicrobialin myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali.

Nolla käsidesi ja urheiluvarustesuihke, World Cup Levi

Nolla Sports Gear Sanitizer – urheilijoiden vakiotuote

Nolla Sports Gear Sanizer desinfioi ja poistaa epämiellyttävät hajut urheiluvarusteista sekä tehoaa myös koronaviruksiin (EN14476). Yhtiön takana seisovatkin maineikkaat suomalaisurheilijat, jääkiekkoilija Teemu Selänne ja F1-kuljettaja Valtteri Bottas.

Yhtiömme hengittää urheilua ja sen takia haluamme olla tukemassa ja rakentamassa tuotteillamme puhdasta urheilukulttuuria ja ennen kaikkea tarjota terveyttä edistäviä tuotteita urheilijoiden avuksi kohti huippua lajista riippumatta. On hienoa päästä osaksi yhtä Suomen suurinta ja kansainvälistä urheilutapahtumaa World Cup Leviä, summaa Kapraali.

World Cup Levi 2020, Nolla Antimicrobial mukana tapahtumassa.

Nolla Antimicrobial Oy tarjoaa urheilijoille Sports Gear Sanizer -urheiluvarustesuihkeen ja haastaa kaikki paikalle saapuvat naispujottelijat desinfioimaan jonkun urheiluvälineensä tapahtumaviikon aikana – myös Kalle Palander on haastettu poistamaan taudinaiheuttajat ja hajut ainakin lenkkikengistä Nolla-urheiluvarustesuihkeella. #nollachallenge