Valtteri Bottas ja Nolla Antimicrobial Oy ralliyhteistyöhön

Nolla Antimicrobial ja Valtteri Bottas ralliyhteistyöhön

Ralliyhteistyön virallinen avaus Bottaksen ja Nollan välillä oli tarkoitus aloittaa “Nolla-autolla” Etelä-Ranskassa Rallye Antibes Cote d’Azur rallissa 16.-18.10. Kovien sääolosuhteiden johdosta tämän vuoden kilpailu jouduttiin perumaan. Viime vuoden joulukuussa Bottas ajoi voittoon Rallycircuit Cote d’Azur rallissa.

F1-kuljettaja Valtteri Bottas ja teknologiayritys Nolla Antimicrobial aloittivat ralliyhteistyön.

Bottaksen Citroen C3 WRC autossa näkyy käytännössä vain Nolla Antimicrobial Oy. Nolla-auton sinivalkoinen väritys johtuu kahdesta uudesta globaalisti patentoidusta tuotteesta. Valkoinen puoli autosta kertoo alkoholittomasta käsidesivaahdosta ja sininen puoli urheiluvarusteiden desinfiointisuihkeesta. Molemmat tuotteet ovat maailmanlaajuisesti ainutlaatuisia. Nolla Antimicrobialin aktiiviaine on käsideseissä markkinoiden ainoa teknologia, joka on alle sata vuotta vanha.

Valtteri Bottas ralliyhteistyöhän Nolla Antimicrobial Oy:n kanssa.
Nolla-ralliauton valkoinen puoli kertoo alkoholittomasta käsidesivaahdosta ja sininen puoli urheiluvarusteiden desinfiointisuihkeesta.

Tuotteet myynnissä Suomessa ja erittäin tuttuja Bottakselle

“Olen käyttänyt molempia tuotteita jo pitkään ja ne toimivat fantastisesti. Käsidesi on miellyttävä käyttää ja se on hajuton. Sporttisuihke puolestaan toimii urheiluvarusteisiin mainiosti.” kommentoi Bottas kokemuksiaan yhteistyökumppaninsa lanseeraamista tuotteista.

Ralliyhteistyö jatkuu

Osapuolten välisen yhteistyösopimuksen kestolle ei ole asetettu takarajaa, ja näillä näkymin Bottas tulee ajamaan Nolla-autolla useita rallikisoja F1 kalenterin kiireiden sallimissa rajoissa.

Nolla Antimicrobial ja Valtteri Bottas, Nolla-ralliauto
Valtteri Bottas Nolla-autolla rallikisoihin.

Lue lisää Nolla Antimicrobial Oy:n ja Valtteri Bottaksen ralliyhteistyöstä Markkinointi&Mainonta -lehden uutisesta.