Huipputuote vaatii huipputestaajat

Nolla Antimicrobial käsidesivaahto ja Sports Gear Sanitizer

Uusi urheiluteknologia testataan käytännössä: tunnetut huippu-urheilijat antamassa palautetta ja mukana tuotteen kehittämisessä

Mistä tietää että tuote toimii ja käyttäjät ovat tyytyväisiä? Muun muassa siitä, että se on testattu ankarissa käyttöolosuhteissa ja kehityksen aikana palautetta ovat antaneet oman alansa huippua edustavat urheilijat. Nolla Sports Gear Sanitizer perustuu ainutlaatuiseen patentoituun suomalaiseen teknologiaan, jossa hopeaionit on valjastettu nujertamaan epämiellyttäviä hajuja aihetuttavia mikrobeita, kuten tiettyjä bakteereita ja hiivasieniä. Tuote tehoaa koronavirukseen jo 15 sekunnissa. Se on riittoisa ja helppokäyttöinen. Kovintakaan tieteellistä teknologiaa ei kannata päästää markkinoille, ellei voida olla varmoja sen toimivuudesta käytännössä.

Mitä haasteellisempi on teknologian käyttökohde, sitä tärkeämpää on tehdä testit mahdollisimman vaativalla tavalla

Nolla Sports Gear Sanitizerin kehitystyössä toimittiin juuri näin. ”Testauksessa ja kehitystyössä on ollut mukana tunnettuja raskaan sarjan ammattilaisia, sillä Sports Gear Sanitizerin kohdalla haluttiin olla varmoja, että tuote toimii ja saa käyttäjiltään hyväksynnän. Oman alansa huippua edustavien urheilijoiden antama palaute on arvokasta myös tuotteen jatkokehitystä silmälläpitäen”, toteaa Nolla Antimicrobial Oy:n hallituksen jäsen ja yhtiön myynnistä vastaava Mika Virkki.

Yksi ensimmäisistä testaajista ja palautteen antajista on nelinkertainen speedwayn maailmanmestari Joonas Kylmäkorpi, joka on osallistunut Sports Gear Sanitizerin kehitysprosessiin aktiivisesti uransa aikana. “Yhteistyö aloitettiin jo noin kuusi vuotta sitten kun ajoin ammattilaisena, ja näin heti suurta tarvetta kyseiselle tuotteelle meidän lajissa ja moottoripyöräpuolella yleensäkin. Nyt kehitetyllä tuotteella voi käsitellä kaikki tärkeät moottoripyöräilyvarusteet hajuttomiksi – se on aivan uskomaton tuote!”, sanoo Joonas, joka on testannut varusteissaan lukuisia eri Sports Gear Sanitizerin kehitysversiota.

Nolla Antimicrobial Joonas Kylmäkorpi
Joonas Kylmäkorpi ajaa kilpaa kärjessä numerolla 610.

“Kauden aikana kisoja kierretään kovaa tahtia, ja likaiset varusteet alkavat haista nopeasti. Sporttispraylla sain käsiteltyä nopeasti ja tehokkaasti kaikki moottoripyöräilyyn liittyvät varusteet, kuten suojat, kypärät, hanskat, puvut ja jalkineet. Varusteet eivät alkaneet haista käytännössä ollenkaan, vaikka niitä säilytettiin pesemättä kosteana päiviä. Tämä tuote on aivan välttämätön kaikille moottoripyöräilyä harrastaville, koska kukaan ei halua pukea tai käyttää hieltä haisevia varusteita!”. Tuote on hajusteeton, ja kun liuottimena käytetty alkoholi on haihtunut ei mitään hajua jää jäljelle.  “Tästä syystä spraytä pystyy käyttämään kypärien desinfiointiin, koska kypärän sisälle ei jää mitään hajua”, jatkaa Joonas. “En ihmettele yhtään, että huippu-urheilijat ovat laajasti siirtyneet käyttämään Sport Gear Sanitizeria”, päättää Joonas.

Teemu Selänne ja Nolla Antimicrobial
Teemu Selänne jatkaa tuotteiden testausta innolla.

Kylmäkorven lisäksi myös Teemu Selänne ja Valtteri Bottas ovat olleet mukana kehittämässä Nolla Antimicrobialin tuotteita kuten Sports Gear Sanitizeria. Selänteeltä ja Bottakselta on saatu arvokasta palautetta urheiluvarustesuihkeesta, ja Bottas on lisäksi tunnettu käsidesin suurkäyttäjä. Selänne kommentoi Sports Gear Sanitizeria todeten miten vastaavia urheiluvarusteista hajun poistavia tuotteita on lanseerattu ennenkin, mutta mikään niistä ei ole tähän saakka tuonut ratkaisua kiusalliseen hajuongelmaan.

Valtteri Bottas ja Nolla Antimicrobial käsidesi
Valtteri Bottas mukana Nollan urheilutuotteiden testaajana.

”Nolla Sports Gear Sanitizer täyttää juuri sen mitä on haettu jo kauan: poistaa hajun ja likaisen tunteen sekä tärkeimpänä asiana tappaa bakteerit lätkävarusteista. Aivan loistava tuote.” Selänne kuvailee ajatuksiaan sporttispraysta. Bottas on testannut eri kehitysversioita pitkään. ”Sporttispraylla saadaan aikaan urheiluvarusteissa jotakin mikä ei muilla tuotteilla onnistu. Urheiluhygienia on tärkeä juttu ja on ollut mielenkiintoista olla kehitysprojektissa mukana”, kommentoi Bottas.

Valtteri Bottas ajaa Nolla-autolla
Valtteri Bottas ja Nolla Antimicrobial aloittivat ralliyhteistyön.

Nolla Sports Gear Sanitizer

Tekee vanhoistakin urheiluvarusteista hajuttomia ja nostaa niiden hygienian tasoa. Nolla Sports Gear Sanitizerilla on Avainlippu-merkki. Lue lisää

Nolla Antimicrobial käsidesivaahto ja Sports Gear Sanitizer
Nolla Käsidesivaahto ja Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihke.