Tamro Oyj Nollan Käsidesivaahdon jakelijaksi

Terveisiä Nollasta! Olemme sopineet monivuotisen yhteistyön lääkkeiden sekä terveystuotteiden jakelijan ja palveluntarjoajan Tamron kanssa.

Sopimus kattaa Nollan käsidesituotteiden jakelun apteekeille, sairaaloille ja hyvin varustetuille päivittäistavarakaupoille Suomessa.

Apteekeista saatu palaute Nolla Käsidesivaahtoa kohtaan on ollut positiivista ja kiinnostus suurta.

Tamron emoyhtiö PHOENIXin avulla Nollan tuotteita on lähitulevaisuudessa mahdollista saada nopeasti ja laajasti myös Euroopan markkinoille. Kiinnostus maailman ainoan hopeapolymeeriin perustuvien biosidituotteiden tuotteita sekä Nolla ™ Silver Polymer Technologya kohtaan on kansainvälisesti merkittävä.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä yhteistyöstä Tamron kanssa. Tamron avulla saamme käsidesituotteemme laajaan jakeluun Suomessa ja voimme jatkossa laajentaa saatavuutta myös Eurooppaan. Tamron tiimistä huokuu positiivisuus, joustavuus ja kaikin puolin hieno tekemisen meininki, Nollan toimitusjohtaja Mika Virkki toteaa erityisen hyvällä mielellä.

– Nolla Antimicrobialin tuotteissa hyödynnetään uutta teknologiaa, jollaista markkinoilla ei ole nähty ennen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä suomalaisen innovaation kanssa, ja toivotamme Nolla Antimicrobialin lämpimästi tervetulleeksi Tamron asiakkaaksi, iloitsee Tamron myyntijohtaja Jari Laaksonen.

Yhteystiedot Tamrolle:
Jari Laaksonen, myyntijohtaja, Tamro, 040 722 5888, jari.laaksonen@tamro.com

Tuotetieto apteekeille, jotka haluavat tilata tuotetta Tamrolta:

Nolla Käsidesivaahto 100ml
Tuote- ja tilausnumero: 2169605