Nolla™ Käsidesivaahto tehoaa myös koronaviruksiin.

Skotlantilaisen BluTest laboratoriesien tekemien testien mukaan Nolla ™ Käsidesivaahto tehoaa vaipallisiin viruksiin, joita ovat myös koronavirukset. Näihin lukeutuu mukaan tällä hetkellä maailmantilannetta ravisteleva Covid19 -tautia aiheuttava Sars Cov 2 -virus.

Nollan käsidesivaahdolle myönnettiin EN14476-standardi, mikä tarkoittaa sen tehoavan koronan lisäksi tehokkaasti myös muihin vaipallisiin viruksiin. Tällaisia viruksia ovat muun muassa Hepatiitti C ja B, Ebolaa aiheuttava Filoviridae Flavivirus, tuhkarokko, rabies sekä HIV.

Jo aiemmin Nollan käsidesivaahdon on testeissä vahvistettu tuhoavan WHO:n määrittelemät viisi antibiooteille vastustuskykyistä superbakteeria.

Tulokset ovat todella merkittäviä suomalaisinnovaatiolle, joka mullistaa muun muassa alkoholin käytön käsidesien vaikuttavana aineena. Nolla ™ Silver Polymer Technologyn ansiosta alkoholi voidaan korvata ihoystävällisemmällä vaihtoehdolla, mikä mahdollistaa myös säännöllisen ja pitkäaikaisen käsidesien käytön ilman kuivattavaa vaikutusta.

Alkoholiton tuote on turvallinen valinta myös esim. päiväkoteihin ja kouluihin sekä erilaisiin hoitolaitoksiin.