Käsidesien suurkuluttajan suosikki

Nolla Antimicrobial Oy:n osakaslista täydentyi kesällä 2019,
kun Valtteri Bottaksesta tuli yksi yhtiön omistajista.

Yhteistyö yhtiömme kanssa on Bottakselle erityisen luontevaa, sillä ensimmäinen kuluttajatuotelanseerauksemme on käsidesivaahto, jonka käyttäminen on olennainen osa formulatähden arkea.

“Liikun työni puolesta laajasti maailmalla ja tapaan paljon ihmisiä päivittäin. Minulle on erittäin tärkeää pitää huolta terveydestäni ja maksimoida tavat pysyä terveenä, ja käsihygienia on tärkein yksittäinen osa ketjussa infektioita vastaan. Nolla ™ hopeapolymeeriteknologia on uusi innovaatio, jonka ansiosta voin pidentää suojaa infektioilta ja pitää fokuksen työssäni ilman huolta. Nolla Käsidesivaahto herkkäihoisille on uusi, tutkitusti tehokas ja toimiva käsidesi, jossa ei ole alkoholia. Se antaa pidemmän suojan eikä tuoksu miltään käsissäni. Olen testannut tuotetta vajaan vuoden ja mielestäni Nolla toimii loistavasti. Kun sain mahdollisuuden lähteä mukaan matkalle suomalaisen innovaation ja huiman tiimin kanssa, päätös ei ollut vaikea. Nyt voin ylpeydellä kertoa olevani mukana yhtiön osakkaana”, Bottas kertoo.

Allergia-,Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnusta kantava alkoholiton Nolla Käsidesivaahto herkkäihoisille lanseerataan Suomessa apteekeissa keväällä 2020 Tamron jakelemana. Samalla Nolla Antimicrobial Oy avaa kuluttajaverkkokaupan.