Ruotsiottelun virallinen palveluyhteistyökumppani!

Nolla Antimicrobial mukana Ruotsiottelussa

Suomen Urheiluliitto ja Nolla Antimicrobial Oy ovat solmineet kumppanuuden 2020 Ruotsiottelun turvalliseksi toteuttamiseksi. Poikkeusjärjestelyin toteutettavassa tapahtumassa otetaan huomioon erityisesti urheilijoiden, yleisön ja järjestelyihin osallistuvien turvallisuus. Suomalaiset Nolla-tuotteet sopivat osaltaan mainiosti tähän tarkoitukseen niiden riittoisuuden ja korkean laadun vuoksi.

Ruotsiottelun sisääntuloporteilla, pukuhuoneissa, kentällä ja yleisön saatavilla koko tapahtuman ajan on Nolla Käsidesivaahtoa. Turvallisuuskuulutuksilla pyritään muistuttamaan tapahtumaan osallistuvia tahoja turvallisuudesta ja sen jatkuvasta huomioimisesta.

”Haluamme luoda poikkeuksellisessa tilanteessa mahdollisimman turvallisen ja huomioonottavan ympäristön, jossa tapahtuman eri tahoilla on turvallinen olo. Nolla on meille erinomainen kumppani juuri tähän, sillä heidän tuotteensa ovat laadukkaita ja toimivia”, sanoo Harri Aalto, Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja.

”Lähdimme mukaan, kun kuulimme, että yleisurheilun Ruotsiottelu 2020 voidaan toteuttaa poikkeusjärjestelyin, jossa otetaan huomioon urheilijoiden, katsojien ja työntekijöiden turvallisuus. Tietysti haluamme olla mukana mahdollistamassa legendaarisen kisan järjestämistä huolehtimalla turvallisuudesta käsihygienian keinoin. Suomalainen Nolla Käsidesivaahtomme on luonteva kumppani. Se sopii erinomaisesti niin urheilijoiden kuin katsojien käyttöön, koska se on hajusteeton ja vaahtomaisen koostumuksen ansiosta sitä on helppo levittää tasaisesti käsille eikä se tahmaa. Lisäksi Nolla Käsidesivaahto on hyvin nopeavaikutteinen tuhoten vaipalliset virukset mm. koronavirukset jopa 15 sekunnissa (EN14476)”, kertoo Nolla Antimicrobial Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali.

Nolla Käsidesivaahto perustuu suomalaiseen patentoituun teknologiaan. Se on tehokas, alkoholiton ja hajusteeton, kuivuu nopeasti eivätkä kädet jää tahmaiseksi. Vaahtomaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta on erittäin miellyttävä käyttää. Nolla Käsidesivaahto sopii kaikille ja sillä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.