Suomen Olympiajoukkueen yhteistyökumppani

Nolla Antimicrobial mukana Tokyon olympialaisissa

Nolla mukana huolehtimassa Suomen Olympiajoukkueen terveysturvallisuudesta.

Suomen Olympiakomitea ja Nolla Antimicrobial Oy ovat solmineet kumppanuuden Tokion ja Pekingin olympia- ja paralympiakisoihin 2021–2022.

Nolla huolehtii olympiajoukkueen terveysturvallisuudesta käsihygienian keinoin toimittamalla kaikki tarvittavat käsidesituotteet joukkueen käyttöön. Poikkeuksellisena aikana toteutettavassa tapahtumassa on erityisen tärkeää ottaa huomioon urheilijoiden ja järjestelyihin osallistuvien turvallisuus. Suomalaiset Nolla-tuotteet sopivat osaltaan mainiosti tähän tarkoitukseen niiden riittoisuuden ja korkean laadun vuoksi.

Nolla Käsidesivaahto oli urheilijoilla ja huoltojoukoilla käytössä Tokion Olympialaisissa

Me Nollalla olemme suuria urheilun ystäviä, ja yhtiön takana seisovatkin tunnetut suomalaisurheilijat kuten Teemu Selänne ja Valtteri Bottas. Urheilijoille on erityisen tärkeää pitää huolta omasta terveydestään, ja käsihygienia on keskeinen yksittäinen osa ketjussa infektioita vastaan. Nolla Käsidesivaahto on alkoholiton, tutkitusti tehokas ja samalla hellävarainen käsille. Se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta käsidesi levittyy helposti, kuivuu nopeasti eikä jätä käsiä tahmean tuntuisiksi. Urheilijoille erittäin tärkeitä ominaisuuksia lajista riippumatta. 

-Olympialaiset ovat monien urheilijoiden päätavoite, jonne harjoitellaan useita vuosia. Haluamme osaltamme mahdollistaa terveysturvallisen osallistumisen huolehtimalla urheilijoiden käsihygieniasta niin Tokion kuin Pekingin olympialaisissa. Alkoholiton ja hajusteeton Nolla Käsidesivaahto on hellävarainen käsille ja samalla tehokas tuhoamaan virukset ja bakteerit. Teemme käsien desinfioinnista positiivisen kokemuksen, jolloin urheilija voi keskittyä itse suoritukseen, toteaa Nolla Antimicrobial Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali.

– Huippu-urheilijat tiedostavat hyvin kisoihin liittyvät terveysriskit ja osaavat suojautua niiltä. Nyt, kun kisat käydään pandemian aiheuttamissa poikkeusoloissa, ovat riskit normaalia suuremmat. Onneksi saimme korkeaa suomalaista terveysteknologiaa edustavan Nolla Antimicrobialin Suomen olympiajoukkueen kumppaniksi. Uusi yhteistyösopimus takaa, että joukkueella on käytössään haitallisia mikrobeja tuhoavat käsidesit sekä Tokion että Pekingin olympialaisissa. Alkoholittomat Nolla-tuotteet ovat turvallisia ja miellyttäviä käyttää. Mikä parasta, tuotteet valmistetaan Suomessa, ylilääkäri Maarit Valtonen Suomen Olympiakomiteasta kiittelee.

Nolla Käsidesivaahdot mukana Tokyon olympialaisissa

Nolla Antimicrobial Oy on suomalainen teknologiayhtiö, joka valmistaa patentoimaansa Nolla™ hopeapolymeeriteknologiaan pohjautuvia biosidisiä tuotteita bakteereja, viruksia ja muita haitallisia mikrobeja vastaan. Toimintamme perustana on huolellisesti tutkitut ja turvalliset antimikrobiset tuotteet eri toimialoille. Yrityksemme ensimmäisiä kuluttajatuotteita ovat Nolla Käsidesivaahto ja Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihke. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi

Nolla Antimicrobial Käsidesivaahdot

Lisätietoja:

Nolla Antimicrobial Oy: myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali, puh. 050 3777 996

Suomen Olympiakomitea: markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö Ville Köngäs, 040 9625463