Käsidesi herkkäihoisille ja tuoksuyliherkkyydestä kärsiville

Nollan Käsidesivaahto sopii herkkäihoisille

Kuiva, halkeileva käsien iho on monille tuttu ongelma, sillä jatkuva käsien peseminen ja desinfiointi rasittavat ihoa. Ylen kirjoittamassa artikkelissa todetaan, että myös lasten iho-ongelmat ovat lisääntyneet koronapandemian aikana. Kosteuttava käsidesivaahtomme tuo helpotuksen kuivaan ihoon nopeasti kaikenikäisille käyttäjille.

Nolla Käsidesivaahto sopii hyvin koko perheen käytettäväksi. Alkoholiton ja hajusteeton käsidesivaahto soveltuu erinomaisesti herkkäihoisille tai tuoksuyliherkkyydestä kärsiville. Useat käyttäjät ovat ihastuneet tuotteen vaahtomaiseen koostumukseen. Myös perheen pienemmät ovat tykänneet käyttää pehmeää, hajusteetonta vaahtoa. Tuotetta on helppo levittää tasaisesti, eikä se jätä käsiä tahmean tuntuisiksi. Käsidesivaahdolle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Käteni ovat ihoni heikoin lenkki ja Nollan käsidesi on ollut ihana löytö! Minulla on herkkä iho, atopiaa sekä psoria. Yleensä käsidesit kirvelevät ja saavat ihoni ärsyyntymään entisestään. Nollan vaahto on hämmästyttävän hyvä, jopa rikki olevalle iholle levittäessä se tuntuu vain pehmeältä ja silkkiseltä vaahdolta, joka levittyy helposti valumatta ja tahmaamatta. Nollan käsidesi ei kuivata ihoani ja se jos mikä tukee herkän ihon hyvinvointia. Ehdoton plussa myös tuoksuttomuudesta!

– Kaisa / @maukastonton

Nolla Antimicrobial Käsidesivaahto herkälle iholle

Nolla Käsidesivaahto poikkeaa muista markkinoilla olevista käsideseistä muun muassa sillä, että se on vesipohjainen eikä siinä ole alkoholia, joten se ei ärsytä ihoa jatkuvassakaan käytössä. Käsidesivaahdon ydin on patentoitu suomalainen Nolla™ hopeapolymeeriteknologia, joka testattu EN1276-, EN1500-, EN13727- ja EN14476-standardien mukaisesti ja tehoaa tutkitusti bakteereihin sekä vaipallisiin viruksiin mm. koronaviruksiin.

Tuote valmistetaan Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki. 

Nolla Käsidesivaahtoa on saatavilla kahdessa eri pullokoossa: 50 ml ja 500 ml. #Pikku-Nolla” 50 ml pullo kulkee helposti mukana esimerkiksi takin taskussa tai laukussa. Tilaa käsidesit jälleenmyyjiltämme.