Nolla mahdollistamassa terveysturvallista maailmancupkilpailua

Nolla Antimicrobial mukana Levillä

Levillä järjestetään naisten pujottelun maailmancupkilpailu 20.-21.11.2021. Nolla on mukana mahdollistamassa terveysturvallista World Cup Levi -tapahtumaa. Pidämme huolta yleisön, kilpailijoiden ja kisaorganisaation käsihygieniasta tarjoamalla käsidesivaahtoa tapahtuma-alueelle.


– Haluamme osaltamme mahdollistaa terveysturvallisen maailmancupkilpailun huolehtimalla urheilijoiden, katsojien ja järjestäjien käsihygieniasta tuomalla siihen positiivisen käyttäjäkokemuksen. Yrityksemme valmistama alkoholiton Nolla Käsidesivaahto on ihoystävällinen. Se ei kuivata käsiä, ei kirvele ja on hajusteeton. Samalla se on tehokas tuhoamaan haitalliset mikrobit tehoten mm. koronaviruksiin jo 15 sekunnissa (EN14476). Käsidesivaahtoamme voivat käyttää niin herkkäihoiset kuin tuoksuyliherkkyydestä kärsivät, sanoo Nolla Antimicrobialin myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali. 


Kuva: Nisse Schmidt

Tuotteemme pohjautuvat patentoituun suomalaiseen Nolla™ hopeapolymeeriteknologiaan, joka syntyi yli 20 vuoden tutkimustyön tuloksena. Maailmanlaajuisesti ainutlaatuisella Nolla™ teknologialla on yli 140 maata kattavat patentit. Ensimmäisiä kuluttajatuotteita ovat hajusteeton ja alkoholiton Nolla Käsidesivaahto, joka on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa sekä Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihke. Molemmat tuotteet valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu-merkki. 


– Olimme viime vuonna toteuttamassa terveysturvallista Levin maailmancupia ja jatkamme yhteistä matkaa myös tänä vuonna. Yhteistyökumppanuus World Cup Levin kanssa merkitsee meille paljon. Se on yhdessä tekemistä, joka tuo tullessaan myös meidän nuorelle Nolla-brändillemme tunnettuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla, kertoo Pirkko Kapraali. 

Nähdään Levillä!


Nolla Antimicrobial mukana Levillä järjestämässä terveysturvallista maailmancupia
Kuva: World Cup Levi / Victor Engström