Hien haju pois urheiluvarusteista

Nolla Sports Gear Sanitizer poistaa hien hajun varusteista

Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeella poistat nopeasti pinttyneen hien hajun urheiluvarusteista ja -vaatteista sekä saat niistä hajuttomia. Urheiluvarustesuihke sopii myös ei-pestävien varusteiden raikastamiseen ja desinfiointiin. Käytä esimerkiksi jääkiekkoluistimiin, -hanskoihin, -kypäriin tai vaikkapa treenikassiin.

Nolla Sports Gear Sanitizer täyttää juuri sen mitä on haettu jo kauan: poistaa hajun ja likaisen tunteen sekä tärkeimpänä asiana tappaa bakteerit urheiluvarusteista ja tehoaa myös koronaviruksiin. Tuotteen teho pohjautuu patentoituun Nolla™ hopeapolymeeriteknologiaan, joka on syntynyt yli 20 vuoden tutkimustyön tuloksena. Ei siis ihme, että Nolla sporttispray on päässyt myös monien huippu-urheilijoiden käyttöön.

Katso miten Teemu Selänne saa jääkiekkovarusteista hajuttomia.

Käyttö

Suihkuta Nolla Sports Gear Sanitizeria käsiteltävälle pinnalle ja anna kuivua. Tuotteessa on erityisen hienojakoinen suihke, joka ei kastele tekstiiliä läpimäräksi. Voit hangata suihkutettua pintaa aineen leviämisen parantamiseksi. Uusi käsittely tarvittaessa.