Nollan tuotteet Salibandyn MM-kisoissa

Nolla Antimicrobial mukana järjestämässä Salibandyn mm-kotikisoja

Kotimainen yritys Nolla Antimicrobial terveysturvallisen tapahtuman rakentajana – Salibandyn MM-kisojen 16 joukkuetta puhdistavat kätensä ja varusteensa Nollan tuotteilla

Salibandyn miesten MM2020-kisat pelataan Helsingissä 3.-11.12.2021. MM-kotikisoissa terveysturvallisuustoimenpiteisiin on kiinnitetty runsaasti huomiota. Vuoden suurimmassa kansainvälisessä urheilutapahtumassa Salibandyliitto yhdessä Nolla Antimicrobialin kanssa huolehtii urheilijoiden, tuomarien, vapaaehtoisten ja median edustajien käsihygieniasta sekä varustehuollosta.

Olemme mukana salibandyn MM-kisoissa mahdollistamassa sen, että urheilijat ja muut kisoihin osallistuvat ryhmät kuten sadat vapaaehtoiset, pystyvät huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta koko kisojen ajan. Nolla Käsidesivaahto on erittäin nopeavaikutteinen, sillä se tuhoaa haitalliset virukset jo 15 sekunnissa, kertoo Nolla Antimicrobialin myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali. 

Turvallinen tapahtuma rakennetaan laadukkailla tuotteilla ja vastuullisilla valinnoilla 

Viime viikolla uutisointiin, etteivät Etelä-Suomen aluehallintoviraston yleisötapahtumien uudet rajoitukset vaikuta MM-kotikisoihin.

Vaikka yleisötapahtumien rajoitukset eivät koske MM-kisoja, olemme kiinnittäneet turvallisuuteen monin eri tavoin huomiota. Nollan yhteistyökumppanuuden kautta meidän on mahdollista tarjota laadukkaita, kotimaisia tuotteita kisoihin osallistuvien terveysturvallisuuden varmistamiseksi. Tämänhetkisen lainsäädännön puitteissa emme koronapassia voi ottaa käyttöön, mutta huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja noudattamalla maskisuositusta sekä tulemalla vain terveenä kisoihin, voimme jokainen mahdollistaa turvallisen ottelutapahtuman onnistumisen, summaa tapahtumajohtaja Hanne Pirkola Suomen Salibandyliitosta.

Kuvaaja: Anssi Koskinen

Nollan tuotteet pohjautuvat patentoituun suomalaiseen keksintöön Nolla™ teknologiaan, joka on syntynyt yli 20 vuoden tutkimustyön tuloksena. Nollan tuotteet ja aktiiviaine valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu-merkki. Tuotevalikoimaan kuuluu myös useiden huippu-urheilijoiden käyttämä Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihke, jolla pelaajat ja tuomarit voivat raikastaa ja desinfioida omat varusteensa.

Nolla Sport Gear Sanitizer soveltuu monien lajien ei-pestävien tuotteiden desinfiointiin. Sitä voi hyödyntää esimerkiksi mailojen, maalivahdin kypärän, kenkien tai treenikassin käsittelyyn. Varsinkin pitkien turnausten aikaan, kuten nyt yhdeksän päivää kestävien MM-kisojen aikana varusteisiin kertyy mikrobeja, jotka eivät poistu tuotteista tuulettamalla tai kuivaamalla, jatkaa Kapraali.