Miten käytät Nolla Sports Gear Sanitizeria?

Jokainen liikkuja tietää, että urheiluvarusteet alkavat haisemaan tiukan treenin jälkeen. Syynä tähän ovat epämiellyttäviä hajuja aiheuttavat mikrobit. Pesu, kuivaus ja tuuletus ovat yleisesti käytettyjä tapoja puhdistamiseen ja mikrobien poistoon. Monia urheiluvarusteita ei kuitenkaan voi pestä pesukoneessa, mikä vaikeuttaa niiden huoltoa ja pelkkä tuuletus tai kuivaus ei riitä mikrobien poistamiseen.

Nolla Sports Gear Sanitizer täyttää juuri sen mitä on haettu jo kauan: poistaa hajun ja likaisen tunteen sekä tärkeimpänä asiana tappaa bakteerit urheiluvarusteista. Sen tehokkuus tuntuu suorastaan ihmeelliseltä ja sen toimivuus pohjautuu yli 20-vuotiseen kotimaiseen tiede- ja tutkimustyöhön.

Nolla Sports Gear Sanitizer desinfioi ja raikastaa varusteet

Nolla Sports Gear Sanitizeria voi käyttää mm. jääkiekkovarusteille, jalkapallo- ja urheilukengille, hiihtomonoille, kypärille, hanskoille, urheilukasseille tai vaikkapa teknisille treenipaidoille, joihin on pinttynyt hienhaju. Nolla Sports Gear Sanitizerilla saat treenivarusteista hajuttomia ja hygieenisiä nopeasti. Urheiluvarusteiden säännöllinen huolto pidentää niiden käyttöikää. Rahat säästyvät ja luonto kiittää!

 

Näin käytät Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihketta

Suihkuta Nolla Sports Gear Sanitizeria käsiteltävälle pinnalle ja anna kuivua. Tuotteessa on erityisen hienojakoinen suihke, joka ei kastele tekstiiliä läpimäräksi. Voit hangata suihkutettua pintaa aineen leviämisen parantamiseksi. Uusi käsittely tarvittaessa.

”Jumppatrikoot raikastuivat yhdellä ohuella suihkauskerroksella, kulahtaneet lempilenkkarit vaativat pari kierrosta, jotta kaikki hajut haihtuivat. Nyt ovat kuin uudet, tuoksunsa puolesta.”

”Elämää ja kiekkoja nähnyt maalivahdin nahkainen hanska ei ole aiemmin puhdistunut edes ionikäsittelyssä. Kolme käsittelykerrosta Nollan suihketta teki aarteelleni ihmeitä. En olisi uskonut näiden aromien lähtevän millään. Ihmeaine!”

 

Testattu

Nolla Sports Gear Sanitizerin teho perustuu suomalaiseen keksintöön Nolla hopeapolymeeriteknologiaan, jossa hopeaionit on valjastettu nujertamaan epämiellyttäviä hajuja aihetuttavia mikrobeita, kuten tiettyjä bakteereita ja hiivasieniä. Nolla Sports Gear Sanitizer muodostaa tuotteen pinnalle suihkutettaessa näkymättömän hopeapinnoitteen, joka tuhoaa kaikki alleen jäävät mikrobit, ja pinnoite jää suojaamaan käsiteltyä pintaa pitkäksi aikaa. Tuote on testattu EN14476-standardin mukaisesti ja siten se tehoaa myös koronaviruksiin 15 sekunnissa.