Valtteri Bottas Duathlon

Nolla Antimicrobial mukana Valtteri Bottas duathlonilla

Valtteri Bottas Duathlon järjestetään 22.8.2021 Pajulahden upeissa maisemissa jo neljännen kerran. 

Bottaksen omassa tapahtumassa lajina on maastoduathlon, jossa kisataan kahdessa lajissa maastojuoksussa ja maastopyöräilyssä. Kilpailu koostuu kahdesta juostavasta ja yhdestä pyöräiltävästä osuudesta, joten se tarjoaa haasteita kovakuntoisille urheilijoille, mutta sopii myös vähemmän kuntoileville. Koko perheen urheilutapahtumassa on ohjelmaa ja tekemistä myös perheen pienimmille, jotka voivat osallistua mini Valtteri Bottas Duathloniin. Päivän aikana kisataan naisten ja miesten sarjoissa sekä perhe- ja joukkueduathlonit. Valtteri Bottas osallistuu myös itse nimeään kantavaan kilpailuun.

Nolla Antimicrobialin osakas Valtteri Bottas paransi omaa ennätystään Duathlonilla Pajulahdessa
Maastoduathlonilla juostaan kaksi osuutta ja pyöräillään yksi.
Pajulahden mäkinen maasto tarjoaa haasteita myös kovakuntoisille.

Me Nollalla olemme suuria urheilun ystäviä ja sen takia haluamme olla tukemassa ja rakentamassa tuotteillamme puhdasta urheilukulttuuria ja ennen kaikkea tarjota hyvinvointia edistäviä tuotteita urheilijoiden avuksi. Yhtiön takana seisovatkin useat maineikkaat urheilijat kuten Valtteri Bottas ja Teemu Selänne. Urheilijoille on erityisen tärkeää pitää huolta omasta terveydestään, ja käsihygienia on keskeinen yksittäinen osa ketjussa infektioita vastaan. Haluamme osaltamme mahdollistaa terveysturvallisen koko perheen urheilutapahtuman huolehtimalla osallistujien, järjestäjien ja katsojien käsihygieniasta. 

”Käytän käsidesiä useita kertoja päivässä ja Nollan alkoholiton käsidesivaahto on parasta mitä markkinoilta löytyy. Se ei kuivata käsiä, se on hajusteeton eikä se tahmaa. Maailman paras käsidesi.” – Valtteri Bottas, Nolla Antimicrobialin osakas

Bottas on käsidesin suurkuluttaja.
Nolla ständi valmiina teitä varten.
Nolla oli mukana toteuttamassa terveysturvallista tapahtumaa.

Hymy huulessa maaliin saakka.
Duathlonilla oli ohjelmaa kaiken ikäisille osallistujille.

Hajusteeton ja alkoholiton Nolla Käsidesivaahto on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta se ei tahmaa. Tutkitusti tehokas käsidesivaahto, joka tehoaa mm. 15 sekunnissa koronaviruksiin (EN14476). 

Hajusteeton Nolla Käsidesivaahto on monien huippu-urheilijoiden suosittelema
Nollan hajusteetonta käsidesiä on saatavilla 50 ml, 100 ml ja 500 ml pullokoossa.

Nolla Sports Gear Sanitizer tekee urheiluvarusteista hajuttomia sekä desinfioi ne tehoten myös koronaviruksiin 15 sekunnissa (EN14476).