Nolla mukana Helsinki Cupissa

Nolla mukana Helsinki Cupissa

Olemme myös tänä vuonna mukana toteuttamassa Helsinki Cupia, jossa otetaan huomioon erityisesti niin pelaajien, huoltojoukkojen kuin työntekijöidenkin terveysturvallisuus. Nolla on tapahtumassa luonteva kumppani ollen osaltaan mukana huolehtimassa turvallisuudesta käsihygienian keinoin. Nolla Käsidesivaahto sopii erinomaisesti lasten ja nuorten käyttöön, koska se on alkoholiton ja hajusteeton. Lisäksi jokainen ottelupallo desinfioidaan ennen pelin alkua Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeella.

Mikä on vetänyt Nollan Helsinki Cupin yhteistyökumppaniksi?

Me Nollalla haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia ja liikunnallista elämäntapaa. Helsinki Cup on iloinen, koko perheen jalkapalloturnaus, joka edistää yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia. Haluamme huolehtia käsihygieniasta näinä haastavina aikoina ja tämä on todella tärkeää lasten ja nuorten urheilutapahtumassa, jossa käsidesiä kuluu paljon. Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta Nollan käsidesi sopii kaikille, se on turvallinen ja miellyttävä käyttää.

Minkälaisia tavoitteita teillä on yhteistyöstä?
Jalkapallo on tärkeä ja mukaansatempaava harrastus koko perheelle. Haluamme mahdollistaa Helsinki Cupin järjestämisen tuomalla Nolla Käsidesivaahtopisteet pelikentille ja tapahtuma-alueille. Turnauksessa on mukana myös Nolla Sports Gear Sanitizer -suihke, joka tekee urheiluvarusteista ja -vaatteista hajuttomia ja samalla desinfioi ne. Suihkeen avulla vanhatkin urheiluvarusteet ovat kuin uudet, tuoksunsa puolesta.

Mitä elementtejä yrityksen mukanaolo tuo turnaukseen?
Nolla huolehtii käsihygieniasta koko turnauksen ajan. Jokaisella pelikentällä on Nollan käsidesipiste pelaajia ja valmentajia varten, myös kaikilla kioskeilla ja kisatoimistolla on Nollan käsidesipiste. Lisäksi jokainen ottelupallo käsitellään ennen pelin alkua Nolla Sports Gear Sanitizer -urheiluvarustesuihkeella, joka desinfioi sen. Yli tuhannen joukkueenjohtajan turnauskassissa on myös Nollan Käsidesivaahto. Helsinki Cupin kioskeilta ja Intersportin teltalta voi myös hankkia Nollan tuotteita.

Terveiset Helsinki Cupiin saapuville?
Yhdessä voimme tehdä turnauksesta turvallisen, kun huolehdimme käsihygieniasta ja noudatamme Helsinki Cupin ohjeita. Toivotamme kaikki juniorjalkapalloilijat ja huoltojoukot tervetulleeksi kesän tärkeimpään jalkapalloturnaukseen. Tsemppiä peleihin!