Tilaus- ja toimitusehdot

Sopimusehdot

Lue Nolla Antimicrobial Oy:n (jäljempänä ”Nolla Antimicrobial/me/meidän”) sopimusehdot huolellisesti. Näitä sopimusehtoja sovelletaan yhdessä Yksityisyydensuoja -osion kanssa Nolla Antimicrobial Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa koskien verkkosivustoa www.nollaantimicrobial.com. Tätä verkkosivustoa käyttämällä hyväksyt nämä sopimusehdot. Jos et hyväksy näitä sopimusehtoja, ole hyvä ja lopeta näiden verkkosivustojen käyttö. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: sales@nollaantimicrobial.com ennen verkkosivuston käytön aloittamista. Nolla Antimicrobial Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Viimeisin päivitetty versio on aina nähtävillä Nolla Antimicrobial Oy:n verkkosivuilla. Oletko yritysasiakas? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse  sales@nollaantimicrobial.com

Tietoa meistä

Nolla Antimicrobial Oy (y-tunnus 2640450-5), käyntiosoite: Viikinkaari 4, 00790 Helsinki. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: sales@nollaantimicrobial.com

Tuotteet

Näillä sivustoilla myytävät tuotteet ovat kyseisen tuotteen tuotekuvauksen mukaisia tuotteita. Lue ja noudata aina tuotteen käyttö- ja turvallisuusohjeita. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että kaikki tällä verkkosivustolla olevat tuotetiedot ja hinnat ovat oikein, kun tiedot syötetään tietokantaan. Vaikka pyrimme pitämään verkkosivustojen tiedot mahdollisimman ajantasaisina, saattaa verkkosivustolla näkyvät tiedot jollain tietyllä hetkellä poiketa tilauksentekohetken tilanteesta.

Hinnat

Hinnat ilmoitetaan euroissa (EUR) ja ne sisältävät arvonlisäveron (24 %). Hintoihin ei sisälly toimituskuluja, ellei toisin ole mainittu. Hinnat riippuvat tuotteen saatavuudesta ja ovat voimassa niin kauan kuin tuotetta on varastossa. Toimituskulut on selvästi ilmoitettu erikseen ja ne lisätään tuotteen hintaan tilausvahvistuksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muuttaa hintojamme milloin tahansa ja se ilmoitetaan sinulle tilauksen tekohetkellä.  Jos verkkosivustollamme on ilmoitettu ilmeisen virheellinen hinta ja asiakas on tämän tiennyt tai hänen olisi pitänyt tämä tietää, ei Nolla Antimicrobial Oy:llä ole velvollisuutta myydä tuotetta virheelliseen hintaan.

Tilaukset

Meille tekemäsi tilaus katsotaan tarjoukseksi ostaa tavaroita näillä sopimusehdoilla ja hyväksymme aina tekemäsi tilauksen. Tekemällä tilauksesi verkkosivustomme kautta vakuutat olevasi oikeustoimikelpoinen solmimaan sitovia sopimuksia sekä että olet vähintään 18-vuotias. Ilmoita meille välittömästi henkilötietojasi koskevista muutoksista sähköpostiosoitteeseen: sales@nollaantimicrobial.com Mikäli tilauksesi koskee tuotetta, jota ei ole tilauksentekohetkellä saatavilla, toimitamme sinulle ensin saatavilla olevat muut tilatut tuotteet ja jälkitoimituksella loput tuotteet. Palautamme sinulle jälkitoimituksesta mahdollisesti aiheutuneet kulut. Tarvittaessa voimme tarjota sinulle samankaltaista hinnaltaan ja laadultaan olevaa korvaavaa tuotetta. Jos hyväksyt korvaavan tuotteen, mutta päädytkin palauttamaan sen meille palautusehtojemme mukaisesti, maksamme tuotteen palauttamisesta aiheutuneet kustannukset. Jos et halua vastaanottaa korvaavaa tuotetta ja alkuperäistä tilaamaasi tuotetta ei edelleenkään ole saatavilla, hyvitämme alkuperäisen tilauksen mukaisen tuotteen hinnan. Pyrimme aina täyttämään tilauksesi heti, kun tilaus on vahvistettu ja kun tilaus on maksettu. Mikäli tuotetta ei ole enää saatavilla tilauksen vahvistamisen ja maksamisen jälkeen, palautamme tuotteesta maksamasi hinnan 30 päivän kuluessa maksupäivästä.

Bulkkitilaus

Mikäli haluat tehdä suuremman tilauksen (bulk order), ota meihin yhteyttä  sähköpostitse: sales@nollaantimicrobial.com

Maksutavat

Voit maksaa PayPal tai Stripe -maksutavoilla. Nämä maksutavat käyttävät suojattua SSL -salausprotokollaa, joka mahdollistaa turvallisen verkkomaksun tekemisen sivustojemme kautta. PayPal ja Stripe ovat sinulle maksuttomia palveluja. Sinun ei myöskään tarvitse luoda PayPal tai Stripe -tiliä voidaksesi käyttää näitä maksutapoja. Voit olla yhteydessä suoraan PayPal tai Stripe asiakaspalveluihin halutessasi tutustua näiden palvelujen käyttöehtoihin tarkemmin. Kaikkia henkilötietoja käsitellään sovellettavissa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Toimitusehdot

Tilaamasi tuote toimitetaan yhteen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi osoitteeseen Suomessa. Tällä hetkellä  emme tarjoa toimituspalvelua muihin maihin. Nolla Antimicrobial pyrkii noudattamaan verkkosivustoilla ilmoittamiaan toimitusaikoja. Emme kuitenkaan vastaa sellaisista myöhästyneistä toimituksista, jotka voivat olla seurausta: ns. ylivoimaisesta esteestä tai muista odottamattomista tapahtumista, COVID-19. Pyydämme myös huomioimaan, että toimitusajat voivat olla pidempiä sesonkiaikoina. Mikäli et saa tilaamaasi lähetystä, selvitämme syyn toimituksen kuljettaneen tahon kanssa, joka saattaa kestää useita päiviä ilmoituksentekohetkestäsi lukien. Tämän selvittelyajanjakson aikana emme korvaa tai  uudelleen lähetä mitään tuotetta.

Tuotteen palautus

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ja palauttaa tuote, jonka olet ostanut näiltä verkkosivuilta 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta lukien. Peruuttaaksesi tilauksen, ota yhteyttä sähköpostitse: sales@nollaantimicrobial.com 14 vuorokauden sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja ilmoita sähköpostiviestissä myös tilausnumerosi. Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan. Palautettavat tuotteet ovat sinun vastuullasi, kunnes vastaanotamme palautuksesi. Vastaamme palautuksesta aiheutuneista kustannuksista ainoastaan silloin, kun tuote on ollut vaurioitunut tai viallinen. Tuotteet voi palauttaa osoitteeseemme: Nolla Antimicrobial Oy, Viikinkaari 4, 00790 Helsinki. Vastaanotettuamme palautettavat tuotteet, hyvitämme maksamasi summan samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu. Emme turvallisuussyistä voi palauttaa suoritusta eri credit/debit -kortille kuin mille tilaus on alun perin maksettu ja voimme lähettää korvaavan tuotteen ainoastaan samaan osoitteeseen kuin mikä on alkuperäisessä tilauksessa annettu.

Tämän verkkosivuston käyttäminen ja immateriaalioikeudet

Tämä verkkosivusto on tarkoitettu sinun henkilökohtaiseen käyttöösi. Voimme koska tahansa muuttaa näitä sivuja, poistaa sivut tai estää pääsyn tälle verkkosivustolle. Tämä verkkosivusto ja kaikki sen sisältämät materiaalit on suojattu immateriaalioikeuksilla, mukaan lukien tekijänoikeudet. Tällä verkkosivustolla olevia materiaaleja ei saa kopioida, levittää, julkaista eikä muutoin antaa kenellekään muulle saataville kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista suostumustamme.

Muut yleiset ehdot

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Vastuumme ei missään olosuhteissa sisällä sinulle aiheutuneita mahdollisia liiketoiminnan menetyksiä, mukaan lukien (ilman rajoituksia) menetetty data, menetetyt voitot, menetetyt tulot tai liiketoiminnan keskeytyminen. Jos myyntisopimusta koskevaa riitaa ei voida ratkaista osapuolten välisin neuvotteluin, voit olla yhteydessä Kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi)  tai vaihtoehtoisesti Euroopan komission verkko­välitteiseen riidanratkaisufoorumiin (ODR-foorumi: http://ec.europa.eu/odr ). Ennen asiasi viemistä Kuluttajariitalautakuntaan sinun tulisi ottaa yhteyttä Kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Edellä mainitun lisäksi, mikä tahansa erimielisyys tai riita liittyen näihin sopimusehtoihin voidaan saattaa suomalaisen tuomioistuimen ratkaistavaksi. Jos jokin näiden sopimusehtojen kohta todetaan tuomioistuimessa pätemättömäksi, kyseisen kohdan pätemättömyys ei vaikuta näiden sopimusehtojen muiden kohtien pätevyyteen, jotka pysyvät kokonaisuudessaan voimassa.