Tietosuojaseloste

Johdanto

Nolla Antimicrobial Oy (jäljempänä ”Nolla Antimicrobial” tai ”me”) kunnioittaa yksityisyydensuojaasi. Tässä yksityisyydensuojaselosteessa kerrotaan, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi. Siinä kerrotaan myös oikeuksistasi meitä kohtaan ja näiden oikeuksien käyttämisestä.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkea tietoa, joka voidaan suoraan tai epäsuoraan muiden tietojen yhteydessä yhdistää elossa olevaan henkilöön. Henkilötiedoiksi luokitellaan siis useita erityyppisiä tietoja, kuten nimi ja yhteystiedot, IP-osoitteet, kilpailuin osallistumistiedot, tehdyt valinnat ja mieltymykset.

Henkilötietojen käsittelyksi katsotaan kaikki toimet, jotka liittyvät henkilötietoihin, kuten henkilötietojen kerääminen, säilyttäminen, työstäminen, käyttäminen eri tarkoituksiin, muuttaminen tai tuhoaminen.

Käytäntö koskee:

  • henkilöasiakkaitamme,
  • verkkosivuillamme, sovelluksissamme, alustoillamme ja sosiaalisen median kanavissamme (Digitaaliset kanavat) vierailevia henkilöitä,
  • henkilöihin, jotka ovat meihin yhteydessä muilla tavoin, kuten asiakaspalvelumme kautta.

Nolla Antimicrobial noudattaa kaikessa henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa tietosuojalain­säädäntöä.

Yhteystiedot

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii: Nolla Antimicrobial Oy (y-tunnus 2640450-5), käyntiosoite: Tuupakantie 32 A, 01740 Vantaa. Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voi tiedustella lisää sähköpostitse: sales@nollaantimicrobial.com tai kirjeitse: Nolla Antimicrobial Oy, Tuupakantie 32 A, 01740 Vantaa.

Henkilötietojen käsittely

Kun vierailet sivustoillamme/käytät palvelujamme tai ostat tuotteitamme, käsittelemme tietojasi (nimi-, postiosoite-, sähköpostiosoite- ja puhelinnumerotietojasi) sekä tietoja lähetyksen sisällöstä (kirje tai paketti) ja vastaanottajan tietoja. Joissakin tapauksissa käsittelemme myös henkilötietoja, mieltymyksiin ja käyttäytymistapoihin liittyviä tietoja sekä tietoa siitä, oletko valtakirjan haltija tai laillinen edustaja.

Henkilötietojasi käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:

  • Tilaamasi palvelun tarjoaminen kanssasi solmitun sopimuksen mukaisesti, mukaan lukien palvelun kuvaus ja palvelun erityisehdot.
  • Reklamaatioiden ja palautusten hallinnoiminen tai asiakaspalveluumme tehtyjen yhteydenottojen käsitteleminen.
  • Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen muun muassa postitse, sähköpostitse ja teksti-/multimediaviestillä. Voit kieltäytyä vastaanottamasta uusia viestejä kussakin sähköpostiviestissä tai teksti-/multimediaviestissä olevasta linkistä tai ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä annettavien yhteystietojen kautta.
  • Digitaalisten kanaviemme kävijöiden analysoiminen ja ryhmitteleminen heidän valintojensa, priorisointiensa ja mieltymystensä perusteella eli niin sanottu profiloiminen, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle räätälöityä olennaista tietoa, kuten suosituksia, mainoksia ja tarjouksia.
  • Asiakastutkimusten tekeminen.
  • Mahdollisten petosten, huijausten ja Nolla Antimicrobialin palveluiden väärinkäytön ehkäiseminen ja havaitseminen sekä niihin puuttuminen.
  • Anonyymien tilastojen laatiminen Nolla Antimicrobialin palveluiden käytöstä.
  • Nolla Antimicrobialin palveluiden ja niiden tarjoamiseen tarvittavien teknisten alustojen ylläpitäminen, kehittäminen, testaaminen ja parantaminen.

Digitaaliset kanavat ja evästeiden käyttö

Kun vierailet Digitaalisissa kanavissamme tai käytät niitä, keräämme tietoja, jotka olet itse päättänyt antaa meille. Näitä ovat esimerkiksi nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja muut tunnistetiedot.

Voimme myös käsitellä tietoja siitä, miten käytät Digitaalisia kanaviamme, kuten tapahtumahistoriaan liittyviä tietoja ja teknisiä tietoja laitteistasi, joilla käytät Nolla Antimicrobialin Digitaalisia kanavia. Näitä ovat esimerkiksi IP-osoite, yksilöllinen laitetunnus ja verkkoselaimen tyyppi.

Nolla Antimicrobial tarjoaa lisäksi palveluita, joiden käyttö edellyttää, että Nolla Antimicrobial saa pääsyn mobiililaitteesi (esimerkiksi matkapuhelimen tai tabletin) tietoihin. Tämä voi koskea kuvia, yhteystietoja, äänitteitä ja sijaintitietoja. Nolla Antimicrobial ei koskaan kerää sellaista tietoa, jonka keräämiseen et ole antanut erikseen suostumustasi.

Nolla Antimicrobial käyttää useissa Digitaalisissa kanavissaan niin sanottuja evästeitä. Evästeiden avulla kerätään tietoa siitä, miten käytät kyseistä Digitaalista kanavaa. Lisätietoa Nolla Antimicrobialin Digitaalisissa kanavissaan käyttämistä evästeistä ja niiden poistamisesta on saatavilla Nolla Antimicrobialin Evästekäytännöstä.

Henkilötietojasi käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:

  • Digitaalisten kanaviemme tarjoaminen, ylläpitäminen, testaaminen ja parantaminen.
  • Tuen tarjoaminen mahdollisissa ongelmatilanteissa, jotka koskevat Digitaalisia alustojamme.
  • Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen muun muassa postitse, sähköpostitse ja teksti-/multimediaviestillä. Voit kieltäytyä vastaanottamasta uusia viestejä kussakin sähköpostiviestissä tai teksti-/multimediaviestissä olevasta linkistä tai ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä annettavien yhteystietojen kautta.
  • Kävijöiden analysoiminen ja ryhmitteleminen heidän valintojensa, priorisointiensa ja mieltymystensä perusteella eli niin sanottu profiloiminen, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle räätälöityä olennaista tietoa, kuten suosituksia, mainoksia ja tarjouksia. On myös mahdollista, että Nolla Antimicrobialin Digitaalisten kanavien käyttöä koskevat tietosi yhdistetään tätä tarkoitusta varten sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi.
  • Raporttien luominen, markkinointikampanjoiden seuranta ja anonyymien tilastojen laatiminen Digitaalisten kanaviemme käytöstä.
  • IT-järjestelmiemme hallinnoiminen, kehittäminen ja testaaminen, jotta voidaan varmistua Digitaalisten kanaviemme korkeasta laadusta sekä havaita ja estää turvallisuuteen kohdistuvat hyökkäykset, kuten virukset.

Markkinointitoimet, kilpailut ja asiakastutkimukset

Mikäli osallistut järjestämiimme kilpailuihin, asiakastutkimuksiin tai muihin markkinointitoimiin, käsittelemme esimerkiksi yhteystietoja, kilpailuosallistumisten sisältöjä, mielipiteitä, mieltymyksiä ja muita antamiasi henkilötietoja.

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavissa tarkoituksissa:

  • Markkinointitoimien, kilpailujen tai asiakastutkimusten hallinnoiminen, mukaan lukien yhteyden ottaminen sinuun ja mahdollisten voittojen maksaminen.
  • Tiedottaminen uusista markkinointitoimista, kilpailuista ja asiakastutkimuksista.
  • Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen muun muassa postitse, sähköpostitse ja teksti-/multimediaviestillä. Voit kieltäytyä vastaanottamasta uusia viestejä kussakin sähköpostiviestissä tai teksti-/multimediaviestissä olevasta linkistä tai ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä annettavien yhteystietojen kautta.
  • Anonyymien tilastojen laatiminen markkinointitoimista, kilpailuista ja asiakastutkimuksista, jotta voimme parantaa palveluitamme.
  • Nolla Antimicrobialin palveluiden ja niiden tarjoamiseen tarvittavien teknisten alustojen yllä­pitäminen, kehittäminen, testaaminen ja parantaminen.

Kun olet meihin yhteydessä ja kommunikoit kanssamme muulla tavalla

Kun olet meihin yhteydessä esimerkiksi asiakaspalvelutoimintojen kautta, käsittelemme yhteydenottoosi liittyviä tietoja. Jos vierailet sosiaalisen median tileillämme tai otat meihin yhteyttä niiden kautta (Facebookin ja Twitterin kaltaiset kolmansien osapuolten alustat), Nolla Antimicrobial voi myös vastaanottaa profiiliasi ja alustalla käymääsi vuorovaikutusta koskevia tietoja kyseisen alustajan tarjoajalta.

Henkilötietojasi käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:

  • Yhteydenpito kanssasi ja asiakaspalvelumme, sähköpostilomakkeidemme ja sosiaalisen median tiliemme kautta tekemiesi yhteydenottojen hallinnoiminen.
  • Puheluiden ja keskustelujen analysoiminen viestintämme parantamiseksi sekä oman turvallisuutesi ja toimintamme turvallisuuden varmistamiseksi.
  • Anonyymien tilastojen laatiminen Nolla Antimicrobialin viestintätoimintojen käytöstä.
  • Nolla Antimicrobialin palveluiden ja niiden tarjoamiseen tarvittavien teknisten alustojen yllä­pitäminen, kehittäminen, testaaminen ja parantaminen.

Henkilötietojen poistaminen

Käsittelemme henkilötietojasi vain siihen asti, kunnes tietojen käsittelyn tarkoitus on täyttynyt tai kunnes Nolla Antimicrobialin lailliset velvollisuudet on täytetty. Sen jälkeen poistamme henkilötietosi poistokäytäntömme tai tietojen poistamista koskevien sisäisten ohjeiden mukaisesti. Tuotteitamme tilanneen rekisteröityneen asiakkaan tietoja säilytämme 24 kuukautta tilauksen tekemisen jälkeen.

Henkilötietojen suojaaminen

Nolla Antimicrobial ylläpitää korkeaa turvallisuuden tasoa henkilötietojesi käsittelyssä sekä ryhtyy asianmukaisiin teknisiin ja organisatorisiin turvallisuustoimenpiteisiin suojatakseen henkilötietojasi asiattomalta pääsyltä, muuttamiselta, levittämiseltä tai hävittämiseltä.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille tahoille

Nolla Antimicrobial voi valtuuttaa ulkoisia yhteistyökumppaneita ja toimittajia suorittamaan toimeksiantoja Nolla Antimicrobialille, esimerkiksi tuottamaan IT-palveluita tai maksuratkaisuja tai auttamaan markkinoinnissa, analysoinnissa tai tilastoinnissa. Osana näiden palveluiden suorittamista Nolla Anti­microbialin yhteistyökumppaneilla voi olla pääsy henkilötietoihisi.

Yritykset, jotka käsittelevät henkilötietoja Nolla Antimicrobialin puolesta, allekirjoittavat aina sopimuksen Nolla Antimicrobialin kanssa, jotta henkilötietojesi korkea suojaustaso voidaan varmistaa.

Nolla Antimicrobial voi luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten poliisille tai muulle viranomaiselle, jos kyse on rikoksen selvittämisestä tai jos olemme muuten velvoitettuja luovuttamaan kyseiset tiedot lain tai viranomaispäätöksen nojalla.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietyissä tilanteissa tietojasi saatetaan siirtää EU:n ulkopuolelle. Osa käyttämistämme palveluista, kuten esimerkiksi CRM-järjestelmämme ja markkinoinninautomaatiojärjestelmämme, voivat sijaita EU:n ulko­puolella.

Jos tietoa siirtyy EU:n ulkopuolelle, varmistamme, että maa on EU:n komission tarkoittama riittävän tietosuojan maa, taikka siirto tapahtuu EU:n komission julkaisemaa vakiosopimuslauseketta hyödyntäen. Varmistamme siis aina, että mahdollinen tiedonsiirto toteutetaan lain edellyttämin perustein ja riittävin suojamekanismein.

Ulkoiset linkit

Tämä yksityisyydensuojakäytäntö koskee muun muassa sellaisia tietoja sinusta, joita Nolla Antimicrobial käsittelee Digitaalisissa kanavissaan. Nolla Antimicrobialin Digitaaliset kanavat voivat joskus sisältää linkkejä ulkoisille verkkosivustoille tai palveluihin, joita me emme valvo. Mikäli siirryt ulkoiselle verkkosivustolle tällaisen linkin kautta, suosittelemme, että tutustut kyseistä sivustoa koskevaan tietojen käsittelykäytäntöön ja evästekäytäntöön.

Sinulla on seuraavat henkilötietojasi käsittelevään tahoon liittyvät oikeudet:

  • Oikeus saada pääsy tietoihin (ote rekisteriin tallennetuista henkilötiedoista) – oikeus saada vahvistus ja tieto siitä, että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään.
  • Oikeus oikaista tietoja – oikeus virheellisten tietojen oikaisemiseen.
  • Oikeus poistaa tiedot – oikeus pyytää tietojen poistamista. Tämä oikeus rajoittuu sellaisiin tietoihin, joita saa lain mukaan käsitellä vain suostumuksellasi, jos perut suostumuksesi ja vastustat tietojesi käsittelyä.
  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä – oikeus vastustaa tietojen käsittelyä, mikäli käsittely tapahtuu perustellun yleistä etua koskevan syyn pohjalta tai suoramarkkinointitarkoituksessa.
  • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä – oikeus vaatia henkilötietojen käsittelyn rajoittamista esimerkiksi, jos kiellät tietojen oikeellisuuden.
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen – oikeus vaatia henkilötietojen siirtämistä rekisterinpitäjältä toiselle. Tämä oikeus on rajoitettu niihin tietoihin, jotka olet itse antanut meille.

Jos haluat käyttää jotakin edellä mainituista oikeuksistasi tai saada lisätietoa tietystä oikeudesta ja oikeuksien käyttämisen edellytyksistä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: sales@nollaantimicrobial.com tai kirjeitse: Nolla Antimicrobial Oy, Viikinkaari 4, 00790 Helsinki.

Jos koet, että tapamme käsitellä henkilötietojasi on tietosuojalain vastaista, sinulla on koska tahansa oikeus tehdä asiasta valitus soveltuvalle viranomaistaholle.

Yksityisyydensuojakäytännön muuttaminen

Nolla Antimicrobial voi tehdä ajoittain muutoksia tähän yksityisyydensuojakäytäntöön. Yksityisyydensuoja­käytännön uusin versio on aina saatavilla Nolla Antimicrobialin verkkosivuilta.

 

Nolla Antimicrobial Oy:n evästekäytäntö

Mikä on eväste?

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai muuhun laitteeseen, kuten tablettiisi tai matkapuhelimeesi.

Eväste mahdollistaa tietokoneen tai muun laitteen tunnistamisen ja tiedon keräämisen siitä, millä verkko­sivustoilla on käyty ja mitä toimintoja on käytetty. Se auttaa ylläpitämään asetuksiasi, kun selailet sivustoa tai kun palaat samalle sivustolle myöhemmin. Evästeitä käytetään joskus henkilötietoina pidettävien tietojen keräämiseen, kuten IP-osoitteesi, ja IP-osoitteeseesi liittyvät tiedot, mutta ei mitään sellaisia tietoja, jotka liittyisivät suoraan sinun yksityistietoihin. Evästeitä käyttävät käytännössä kaikki verkkosivustot ja verkkosivut/Digitaaliset kanavat toimivat usein evästeiden avulla.

Tietoa evästeistä ja evästeasetukset

Kun vierailet sivustollamme, selaimesi tietoja voidaan kerätä evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla. Käytämme evästeitä mm. muistaaksemme kirjautumistietosi ja voidaksemme taata suojatun sisään­kirjautumisen, kerätäksemme tilastotietoja ja voidaksemme tarjota sinulle etsimääsi sisältöä. Käytämme evästeitä myös voidaksemme tarjota sinulle räätälöityä markkinointia omilla verkkosivuillamme, kolmansien osapuolten verkkosivuilla ja sosiaalisissa kanavissa. Jos käytät toista selainta tai laitetta tai jos poistat evästeitä nykyisen selaimesi välimuistista, pyydämme sinua päivittämään nämä asetukset uudelleen.

Toiminnallinen eväste

Toiminnalliset evästeet ovat välttämättömiä verkkosivujen ja sen ominaisuuksien käyttämiseen. Niitä käytetään esimerkiksi kirjautumistietojen ja kieliasetusten muistamiseen. Nämä evästeet eivät tallenna henkilö­kohtaisia tietoja.

Käyttäytymistä mittaava eväste

Nämä evästeet auttavat meitä ymmärtämään miten kävijät käyttävät sivustojamme.  Näitä evästeitä voidaan käyttää käyntimäärien ja verkkosivustojen liikenteen lähteiden laskemiseen. Näin voimme mitata ja parantaa verkkosivujemme toimintaa. Voimme tunnistaa, mitkä sivut ovat kaikkein suosituimpia ja mitkä vähiten suosittuja ja näemme kuinka kävijät liikkuvat verkkosivustolla. Nämä evästeet eivät liity mihinkään henkilötietoihisi. Jos et anna suostumustasi tämän tyyppisten evästeiden käyttöön, emme pysty näkemään, että olet vieraillut verkkosivustolla emmekä pysty saamaan tietoa, kuinka sivustoja on käytetty ja kuinka ne toimivat.

Suoritukseen liittyvä eväste

Näitä evästeitä käytetään verkkosivustojen käyttöominaisuuksien parantamiseen. Näiden evästeiden avulla voimme myös analysoida sivustoilla vierailevien käyttäytymistä sekä voimme tarjota käyttäjälle paremman käyttökokemuksen. Evästeet auttavat myös verkkosivustoamme muistamaan sivustolla muuttuvat tiedot, kuinka verkkosivusto toimii ja miltä se näyttää.  Nämä evästeet eivät tallenna mitään henkilökohtaisia tietoja.

Markkinointi- ja mainosevästeet

Markkinointi- ja mainosevästeet auttavat meitä analysoimaan ja seuraamaan kävijöiden käyttäytymistä, jotta voimme toimittaa räätälöityä sisältöä ja toimintoja käyttäjän valintojen ja aikaisempien verkkovierailujen perusteella. Tällaisia evästeitä käytetään myös ns. uudelleen kohdistukseen. Tämä tarkoittaa, että tunnistamme sinut verkkosivustoillamme evästeen avulla ja kun olet toisella verkkosivustolla, pystymme näyttämään sinulle sinne mainoksiamme. Voimme esimerkiksi käyttää Facebook-pikseliä näyttääksemme sinulle mainoksiamme.  Voimme myös olla näyttämättä sinulle mainoksiamme ja suunnata mainoksemme niille, jotka eivät vielä ole vierailleet verkkosivuillamme. Nämä evästeet voivat myös auttaa räätälöityä markkinointia esim. mainostamalla tuotteita, palveluita tai toimintoja, joihin olet kohdistanut kiinnostuksesi verkkosivuillamme klikkaamalla kyseisen tuotteen tietoja. Kerättyä tietoa ovat IP osoitteesi, joka IP osoite yksilöi sinut, kun vierailet muilla verkkosivuilla.

Verkkosivuston evästeet

Verkkosivustomme käyttää kahden tyyppisiä evästeitä: pysyviä evästeitä ja istuntoevästeitä. Pysyvät evästeet tallennetaan tietokoneellesi joksikin aikaa web-selaimen sulkemisen jälkeen. Niitä käytetään valvontaan ja verkkoliikenteen kirjaamiseen sekä tietokoneesi ja verkkosivuston väliseen liikennekäyttäytymiseen. Istuntoevästeet taas poistetaan automaattisesti heti, kun selain on suljettu. Niitä käytetään verkkosivujen lataamisen optimoimiseen sekä tietokoneen välimuistin tallentamiseen.

Alla on yhteenveto verkkosivustoillamme käytetyistä toiminnallisista ja ei-toiminnallisista evästeistä.

__ga – non-functional cookie

Google Analytics: tracking statistics. Keep track of how the User visits the website, with a view to improving services and online portals. This cookie is used to keep track of the client identifier (clientID). Privacy policy of Google.

Expires after 2 years.

__gat – non-functional cookie

Google Analytics: tracking statistics. Keep track of how the User visits the website, with a view to improving services and online portals. This cookie is used to track visitors anonymously. Privacy policy of Google.

Expires after 1 hour.

Name: Google Analytics
Cookies from Google Analytics are used to measure visitor statistics on the Website.

This is a description of the cookies used on the Website. The Website may contain links to other sites that also use cookies; those cookies are not described here. We also use web beacons—small, transparent image files—in order to monitor web traffic and traffic patterns between your computer and the Website

 

Evästeet Nolla Antimicrobial Oy:n Digitaalisilla kanavilla

Nolla Antimicrobial Oy:n digitaaliset kanavat käyttävät evästeitä useista syistä, mm. toiminnallisuuden, käyttäytymis­mittauksen ja markkinoinnin mahdollistamiseksi. Käytämme evästeitä pääasiassa tilastoidaksemme sivuilla vierailleet käyttäjät ja parantaaksemme käyttäjäkokemuksia, mutta käytämme evästeitä myös tiettyihin markkinointitarkoituksiin.

Evästeiden käytön hyväksyminen

Evästeitä voidaan käyttää ainoastaan käyttäjän annettua hyväksynnän. Voit valita hyväksytkö vai etkö hyväksy eväisteiden käyttöä. Useimmat selaimet hyväksyvät automaattisesti evästeet, mutta selainten asetuksia voidaan muuttaa. Selaimesi kohdassa ”asetukset” voit määrittää mitkä evästeet hyväksyt, mitä et hyväksy tai mitkä haluat estää tai poistaa.  Mikäli selaimesi (tai vastaava laite, jolla on pääsy verkkosivuille) asetukset on määritetty hyväksymään evästeet käyttäessäsi verkkosivustoa, sinun katsotaan antaneen suostumuksesi käyttää evästeitä.

Jos et anna hyväksyntääsi evästeiden käyttöön vieraillessasi verkkosivustolla, voit joko poistaa evästeiden käytön selaimessasi tai lopettaa verkkosivuston käytön. Evästeiden käytön poistaminen selaimesi asetuksista voi johtaa siihen, että verkkosivuston palvelut ja toiminnot eivät toimi normaalisti.

Jos sinulla jo jotain kysyttävää evästeistä, voit ottaa meihin yhteyttä.