Nolla mukana Power Cupissa

Nolla Antimicrobial oli mukana järjestämässä Power Cup lentopalloturnausta. Ottelupallot desinfioitiin Nolla Sports Gear Sanitizerilla.

Power Cup on maailman suurin lasten ja nuorten nelipäiväinen lentopalloturnaus. Tänä vuonna Power Cup järjestettiin 29.7.-1.8.2021 Salossa. Kyseessä on merkittävä urheilutapahtuma, johon osallistui tänä vuonna lähes 300 joukkuetta, jotka pelasivat noin 1700 peliä.

Lasten ja nuorten kasvoilta paistoi ilo, kun vaikeiden aikojen jälkeen päästiin yhdessä pelaamaan ja tapaamaan kavereita. Kuvaaja: Markus Moisio

Haluamme tukea lasten ja nuorten hyvinvointia ja liikunnallista elämäntapaa

Olimme tapahtumassa mukana mahdollistamassa terveysturvallista lasten ja nuorten lentopalloturnausta käsihygienian keinoin. Tapahtuma-alueella oli Nollan käsidesipisteitä pelaajia, valmentajia, huoltojoukkoja sekä järjestäjiä varten. Kotimainen Nolla-käsidesi on alkoholiton ja hajusteeton. Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta käsidesi levittyy helposti, kuivuu nopeasti eikä jätä käsiä tahmean tuntuisiksi. Se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Ominaisuuksien ansiosta se sopii kaikenikäisille sekä herkkäihoisille.

Kuvaaja: Sinikka Makkonen

Turnauksessa kiinnitettiin huomiota pelivälineiden puhtauteen ja turvallisuuteen. Jokainen ottelupallo desinfioitiin ennen pelin alkua Nolla Sports Gear Sanitizerilla, joka tehoaa myös koronaviruksiin 15 sekunnissa (EN14476).

Nolla Käsidesivaahdolla ja Nolla Sports Gear Sanitizerilla on Avainlippu-merkki tunnuksena suomalaisesta työstä.