Nolla toteuttamassa turvallista Urheilugaalaa

Nolla mukana Urheilugaalassa

Urheilugaala ja Nolla Antimicrobial Oy ovat solmineet kumppanuuden 2020 Urheilugaalan turvalliseksi toteuttamiseksi. Kotimaiset Nolla-tuotteet sopivat osaltaan mainiosti tähän tarkoitukseen niiden riittoisuuden ja korkean laadun vuoksi. Poikkeusjärjestelyin toteutettavassa tapahtumassa otetaan erityisesti huomioon paikalle saapuvien urheilijoiden, esiintyjien ja järjestelyihin osallistuvien turvallisuus, josta Nolla on huolehtimassa käsihygienian keinoin.

Nolla Antimicrobial mukana Urheilugaalassa

Urheilugaalassa ovat mukana Nollan kuluttajatuotteet alkoholiton käsidesivaahto sekä urheiluvarustesuihke, joille molemmille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Nolla Käsidesivaahto on tehokas, alkoholiton ja hajusteeton, kuivuu nopeasti eivätkä kädet jää tahmaiseksi. Se on hyvin nopeavaikutteinen tuhoten vaipalliset virukset mm. koronavirukset jopa 15 sekunnissa. Vaahtomaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta on erittäin miellyttävä käyttää. Nolla Käsidesivaahdolla on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus ja se sopii erittäin hyvin herkkäihoisille.

Nolla Antimicrobial tuotteet mukana Urheilugaalassa
Kotimaiset Nollan tuotteet mukana Urheilugaalassa

Nollan lippulaivatuote, Sports Gear Sanizer -urheiluvarustesuihke on niin kuntoilijoiden kuin aktiiviurheilijoiden vakiotuote. Se desinfioi ja poistaa epämiellyttävät hajut urheiluvarusteista sekä tehoaa myös koronaviruksiin. Tuotteen uskollisia käyttäjiä monien muiden urheilijoiden lisäksi ovat Nollan osakkaat Teemu Selänne ja Valtteri Bottas.

Katso kuka nappaa Uunon suorana tv-lähetyksenä YLE TV2 torstaina 14.1.2021 klo 20:00.

Urheilugaala vuodelta 2019
Urheilugaala 2019