Hus hajut, Nollan uusi urheiluvarustesuihke saatavilla 1.6. alkaen K-Ryhmän kaupoista

Nolla Sportin uusi urheiluvarustesuihke raikastaa treenivarusteet ja -tekstiilit ilman vesipesua.

Asuuko kotonasi liikkujia, jotka jättävät jälkeensä hikisiä urheiluvaatteita ja -varusteita? Pinttyvätkö harrastamisen hajut treenikassia ja takakonttia myöten? Ovatko juoksukenkäsi tunkkaiset eikä niitä hennoisi laittaa jalkaan, vaikka käyttökilometrejä on jäljellä?

Ta-daa, vaivaton kotikäyttöinen ratkaisu monen ilokseen sekä työkseen liikkuvan pulmaan on keksitty. Ja se toimii!

Suomalainen Nolla toi markkinoille Nolla Sport -tuoteperheen ja sen ensimmäisen tulokkaan Sports Gear Sanitizerin. Se on hienojakoinen ponneilmalla toimiva aerosolisuihke, joka vie mennessään bakteerien aiheuttamat hajut urheiluvarusteita ja -tekstiileistä Myös niistä jotka eivät siedä vesipesua.

Miten Sports Gear Sanitizer toimii? Hikoiltaessa hien mukana erittyvät aineet yhdessä ihon bakteerien kanssa luovat epämiellyttäviä hajuja. Suomalainen keksintö Nolla™ Silver Polymer Technology tappaa bakteerit patentoidulla voimalla tehokkaasti. Tämän ansiosta epämiellyttävät tuoksut häviävät. Raikasta ja hygieenistä!

Urheiluvarustesuihketta suihkutetaan haiseviin tekstiileihin ja varusteisiin tarvittaessa. Yksi kerros poisti hajut hyvin lenkkareista. Kolmella kerroksella freesautui jopa vuosia pinttynyt nahkainen maalivahdin hanska, jääkiekkomaajoukkueesta kerrotaan.

Nolla Sport -tuoteperheen kasvoksi ja yhtiön osakkaaksi on tuotteiden toimivuuden ansiosta saatu jääkiekkoikoni Teemu Selänne.

”Urheilu, liikkuminen ja harrastaminen ovat aina olleet mulle ja meidän perheelle erittäin tärkeitä asioita. Sen tiimoilta tietysti tavaroita ja varusteita on joka lähtöön. On äärimmäisen tärkeää, että varusteet pidetään kunnossa ja puhtaina. NOLLA SPORTIN Sports Gear Sanitizer täyttää juuri sen mitä on haettu jo kauan: poistaa hajun ja likaisen tunteen sekä tärkeimpänä asiana tappaa bakteerit varusteista. Aivan loistava tuote, tällaista on kauan odotettu markkinoille.”  Selänne kertoo innostuneena.

Nolla Sport -tuoteperheen ensimmäinen tuote Sports Gear Sanitizer on saatavilla 1.6 alkaen K-Citymarketeista, K-Supermarketeista sekä hyvin palvelevista K-Marketeista.

P.S. Pakkaus toimii ponnekaasujen asemesta ilmalla. Aktiiviaineella on Avainlippu tunnuksena suomalaisesta työstä.