Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit

EYOF tukee urheilua ja kannustaa nuoria ottamaan liikunnan osaksi elämää. Olympia-aatteiden mukaan se edistää ystävyyden, reilun pelin ja suvaitsevaisuuden henkeä.

Me Nollalla mahdollistamme nuorten urheilijoiden osallistumisen EYOF 2022 Vuokatti -kisoihin terveysturvallisesti huolehtimalla niin urheiluvarustehygieniasta kuin pitämällä kädet puhtaina pöpöistä.

nolla ja euroopan nuorten olympiafestivaalit
Nollan tuotteet: Käsidesivaahto ja Nolla Sports Gear Sanitizer olivat urheilijoiden käytössä EYOF 2022 Vuokatin kisaviikolla.

Jo 15. kertaa järjestettävät Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit kisattiin 20.3.-25.3. Vuokatissa, joka toimi pääareenana suurimmalle osalle lajeista: alppihiihto, ampumahiihto, lumilautailu, maastohiihto, short track ja taitoluistelu sekä tyttöjen jääkiekko-ottelut, jotka pelattiin Kajaanissa. Mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijat ottivat toisistaan mittaa Lahdessa. Nuoria urheilijoita saapui paikalle 44 eri maasta ja joukkueenjäseniä oli noin kaksituhatta.

Nuorten Talviolympiafestivaalit olivat suurimmat kansainväliset arvokisat, joita on voitu järjestää Suomessa poikkeusvuosien aikana.

Kuva: Jami Ivanoff