Käsidesit

Huolellinen pesu runsaalla vedellä ja saippualla on paras tapa huolehtia käsihygieniasta. Aina ei pesumahdollisuutta ole saatavilla, joten nopeavaikutteiset ja hellävaraiset käsidesit ovat tarpeen.

Nolla Käsidesivaahto on alkoholiton. Sen vaikuttavana aineena toimii Nollahopeapolymeeriteknologia, joka tappaa 99,99% bakteereista, myös lääkeaineille vastustuskykyiset ja tuhoaa vaipalliset virukset mm. koronavirukset 15 sekunnissa (EN14476). Testattu EN1276-, EN1500-, EN13727- ja EN14476-standardien mukaisesti.

Erityisesti herkkäihoisille tai tuoksuyliherkkyydestä kärsiville Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergia-tunnusta kantava Nolla Käsidesivaahtomme sopii erinomaisesti toistuvaan käyttöön. Vaahtomaisen koostumuksen ansiosta sitä on miellyttävää käyttää, se ei tahmaa ja on erittäin riittoisaa. Nolla Käsidesivaahto valmistetaan Suomessa ja sillä on Avainlippu-merkki.

Valikoimamme laajentuu ajan myötä. Pysy kuulolla, ja seuraa meitä myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja YouTubessa.

Näytetään ainoa tulos